Onze cliënten zijn de beste referentie

Rijksmuseum

“De voordelen en besparingen die bewerkstelligd zijn in de afgelopen jaren zijn geweldig te noemen. Betere leveringstarieven, besparingen op secundaire kosten (zoals gecontracteerde vermogens) en zelfs belastingteruggaven. De betrokkenheid en kennis van hun medewerkers is groot en dat maakt de samenwerking met EnergieLive uitermate prettig. Echt een partij die met je meedenkt.”

Karen Keeman
Manager Facilities

Cliënt sinds 2009
7 locaties

Teylers Museum

“In 2008 is onze samenwerking begonnen en daar zijn wij tot op de dag van vandaag tevreden over. Naast een initiële besparing worden wij nog steeds goed geadviseerd. De communicatie is helder en de dienstverlening adequaat. Wij hebben geen omkijken meer naar onze energie-inkoop en dat is prettig.”

Jaap Jansen
Beleidsmedewerker

Cliënt sinds 2008
1 locatie

Cobra Museum

“Het Cobramuseum neemt met veel plezier deel aan het Cultuurcollectief. Naast een flinke besparing op de inkooptarieven, bleek dat we ook op de gecontracteerde vermogens en zelfs op ons meetdienstencontract geld konden besparen. Verder zijn er, door de factuurcontroles van EnergieLive, zaken aan het licht gekomen die wederom tot een besparing leidden. Ik kan dus niet anders stellen dat wij heel erg tevreden zijn. Binnen no time zijn de kosten ruimschoots terugverdiend.”

Ramon ten Zende
Hoofd Bedrijfsvoering

Cliënt sinds 2014
1 locatie

Podium de Vorstin

“Meedoen aan het Cultuurcollectief was voor ons een schot in de roos. Een besparing van 33% op de elektratarieven is natuurlijk fantastisch. En daar blijft het niet bij. Wij krijgen ondersteuning over de volle breedte en ik kan stellen dat wij erg goed bediend worden. Wij zijn dus zeer tevreden!”

Arnold Majoor
Facility Manager

Cliënt sinds 2014
1 locatie

Bibliotheek Lek & IJssel

“EnergieLive ontzorgt onze bibliotheken als het gaat om de juiste keuze van energieleveranciers op het juiste moment. Daarmee zijn al behoorlijke besparingen gerealiseerd. EnergieLive is een betrouwbare partner als het gaat om advies over duurzaamheid en energiebesparingen.”

Erik van den Berg
Manager Bedrijfsbureau

Cliënt sinds 2015
2 locaties

Patronaat

“Het is lastig om zonder promotionele clichés de ervaringen van EnergieLive te omschrijven. Feit is dat ik nu een partij naast me heb die ik mijn energiezaken volledig kan toevertrouwen én dat ik vanaf 2017 bovendien kan uitkijken naar de meest gunstige elektra-en-gasprijs die Patronaat ooit heeft gehad. Met volle overtuiging adviseer ik daarom de collega poppodia in Nederland de energieportefeuille uit te besteden aan EnergieLive!”

Geert Vlieger
Gebouwbeheer & Preventie

Cliënt sinds 2013
1 locatie

Rijksmuseum
de Bibliotheek Lek & IJssel
Cobra Museum
De Vorstin
Paradiso
Patronaat
Teylers
de Bibliotheek Utrecht
Stadschouwburg & Philharmonie Haarlem